Sweater
Jeans met duinstokzak

Werkkleding

Het brede assortiment aan werkkleding van Jakob Luiting zorgt voor de juiste uitrusting voor elke behoefte. Denk aan een stevige, slijtvaste werkbroek voor de metselaar of een een functionele tuinbroek met een verscheidenheid aan zakken voor de timmerman of hovenier broeken. Dit assortiment wordt aangevuld met een breed scala aan persoonlijke beschermingsartikelen zoals handschoenen en kniebeschermers.

Het leveren van werkkleding, met alle benodigde toebehoren: dat is waar Jakob Luiting VOF voor staat. Met een ruime collectie hoogwaardige merken in professionele werkkleding voorziet de werkkledingspecialist uit de regio Barneveld in de behoeften van ambacht en industrie.
Wij weten welke werkbroeken door hun comfortabele pasvorm in alle branches zeer geliefd zijn. Een veelheid aan kleurcombinaties, van klassiek tot modern, biedt bovendien maximale keuzemogelijkheden.

Jassen en broeken zijn uitgerust met de juiste zakken, zodat iedere arbeider zijn eigen gereedschap praktisch mee kan nemen. Bijpassende werkschoenen in de juiste veiligheidscategorie zijn een noodzakelijke completering voor de eigen look.

Ieder bedrijf onderscheidt zich met bedrijfskleding met slijtvast borduur- of drukwerk in de vorm van naam of logo. Onze ervaring en snelle levering zijn de basis voor een vertrouwd advies.

Uw logo of tekst op bedrijfskleding?
Bekijk de voorbeelden.

Jakob Luiting VOF
Werkkleding & Schoeisel

Mercuriusweg 17
(Industrieterrein De Harselaar)
3771 NC BARNEVELD
Tel: 0342 40 10 53
B.g.g. 06 130 54 252
Email: info@jakobluiting.nl
 
Openingstijden showroom:
Wo. 08:30-17:30 uur
Do. 08:30-17:30 uur
Vr. 08:30-17:30 uur
Za. 09:00-12:00 uur